Activitati “Scoala Altfel” – Curs Fotografie

Activitati scoala altfel sau activitati extracurriculare

Noi suntem Fabricuta de Amintiri (www.fabricutadeamintiri.ro) si in cadrul Programului National “Scoala Altfel” (activitati in scoala altfel – unde se organizeaza ateliere de creatie si educatie pentru copii) venim cu propunerea organizarii unui Workshop de Fotografie pentru elevii dvs.Avem pentru fiecare nivel pregatit un altfel de modul, astfel incat sa acoperim toate nivelurile scolare sau prescolare.Vom denumi acest atelier de lucru……:

Curs Fotografie – Pentru Programul “Scoala Altfel”

Activitati scoala altfel pentru acest an

Principalul avantaj al acestei activitati este faptul ca venim noi in gradinita, scoala sau liceul vostru sa desfasuram activitatea. Copiii vor beneficia de toate cunostintele unor fotografi profesionisti ce vor veni sa tina aceste cursuri in cadrul institutiei de invatamant.

Cursul tine 1 ora daca se tine cu 1 clasa sau poate tine 2 ore daca se tine simultan cu 2 clase.

In prima parte a atelierului foto, ii vom invata pe copii despre fotografie (o scurta introducere in istoria fotografiei, despre cum au aparut aparatele foto si ce fac ele), le vom arata cum sa faca o fotografie reusita (tehnici, incadrare, compozitie, luminozitate, etc…) si ii vom pune sa faca si fotografii – pe fiecare dintre ei (venim noi cu aparatura necesara).
In cea de a doua parte a cursului, le vom dezvalui elevilor toate secretele unei Cabine Foto – cum face cabina fotografiile, cum functioneaza ea, etc….La final, pentru deliciul copiilor, ii vom lasa pe fiecare dintre ei sa isi faca 2-3 poze la Cabina Foto si sa le ia acasa ca “souvenir al zilei” (aceste fotografii sunt incluse in pret).Una din aceste fotografii va fi o poza de grup a clasei.

Pretul acestui atelier (ce anul acesta se afla in promotie) este de doar 39,9 lei/elev.

Nota: Venim oriunde in tara atata timp cat conditiile financiare ne permit acest lucru.

Pretul atelierului pentru perioada de “activitati scoala altfel” poate suferi mici modificari pentru deplasarile extra Bucuresti (taxam decat combustibilul).

Activitati scoala altfel Bucuresti

De asemenea, aceasta activitate poate fi inscrisa si in cadrul programului cu activitati extracurriculare.

Incepand cu acest an, extindem programul si pentru gradinite si after-school ca si program optional.

Programari si rezervari la tel si whatsapp: 0724.26.43.23 sau pe office@fabricutadeamintiri.ro

Mai putem colabora si la serbari, aniversari, baluri de absolvire prin prezenta cabinelor noastre foto sau a fotografilor nostri la evenimentele dvs.Facem si albume foto sfarsit promotie si avem robe absolvire de inchiriat.
Vezi mai multe oferte si detalii pe siteul nostru – www.fabricutadeamintiri.ro sau tel 0724.26.43.23.

Pentru mai multe detalii va asteptam la unul din sediile noastre sa ne cunoasteti, la Piata Unirii (vis-a vis de Facultatea de Teologie – in spate la Horoscop) sau in Popesti Leordeni.

Ionescu Silviu – 0724.264.323

Leave a Reply