Baluri Absolvire Scoli, Licee si Facultati

Va asteptam la sediul nostru de la Unirii. 

Baluri absolvire facultati

Avand in vedere ca ne ocupam cu organizarea festivitatilor de absolvire inca din anul 2007 (fiind printre pionierii acestor servicii in Romania) prin intermediul site-ului nostru de profil www.inchiriezrobe.ro si oferim cele mai bune robe si toci de absolvire , anii trecuti ne-am decis sa ne extindem si pe organizarea directa de baluri absolvire.

Va putem afisa niste preturi informative,cu mentiunea ca acestea variaza in functie de numarul de participanti si locatia aleasa.Preturile noastre pleaca de la 290 lei/elev (student).

Baluri absolvire licee

Acelasi tratament in ceea ce reprezinta organizarea de baluri absolvire il acordam si elevilor (fie ca sunt ei de liceu sau de scoala).

Colaborand cu noi, aveti servicii complete (fara alte batai de cap).Pe langa serviciile noastre de inchirieri robe va punem la dispozitie si restaurantele noastre cu servire impecabila, servicii foto-video profesionale, cabine foto, dj profesionist,invitatii la eveniment si multe altele.Daca doriti, putem vorbi si cu o Formatie sau un Band sa vina si sa va delecteze cu muzica live.

 

Pentru mai multe detalii, va rugam sa vizitati si site-ul nostru de profil: www.inchiriezrobe.ro sau 0724.26.43.23 – Ionescu Silviu.

Leave a Reply