Oferta Foto de Craciun – Fotografii Craciun gradinite si scoli

 

Pachete fotografii Craciun gradinite si scoli.

Oferta foto de Craciun gradinite si scoli pentru anul 2023 este compusa din 3 pachete, urmand ca dvs sa va alegeti pachetul dorit. Datorita faptului ca un pachet contine 10 produse, am denumit generic oferta :”10 produse pentru copilul tau de nota 10″ !

Lucram doar cu un minim de 25-30 copii.Nu ne sunati pentru comenzi individuale.

Pachetul 1 este cel mai complet si cuprinde:

Oferta foto (poze) de Craciun 2023

Oferta foto (poze) de Craciun 2023

 

 

Oferta foto de Craciun gradinite si scoli pentru anul 2023 la un super pret de doar 79 lei – Oferta 1 !!!

Ca si in anii anteriori, si pentru craciunul anului 2023 va propunem un pachetul este foarte bogat si interesant de fotografii craciun gradinite si scoli, toate produsele fiind personalizate cu chipul copilului dvs.

In pretul acestor pachete de fotografii craciun gradinite si scoli nu este cuprins nici un fel de comision !!!

Pentru a afla mai multe despre aceasta oferta foto de craciun 2023, va rugam sa ne contactati telefonic sau pe whatssapp la numarul  0724.264.323

Ne adresam cu acest pachet unitatilor de invatamant gen crese, gradinite (oferta fotografii grupa mica, oferta fotografii grupa mijlocie, oferta fotografii grupa mare)  , scoli (oferta fotografii clasa 0, oferta fotografii clasa 1, oferta fotografii clasa 2, etc…), after school-uri etc… , care ofera posibilitatea unui numar mai mare de pachete efectuate in aceasi unitate, dar suntem deschisi si la alte idei si (de ce nu???) la alte colaborari.Va asteptam cu drag !

In ideea in care sa puteti convinge parintii sa achizitioneze acest pachet, putem veni sa lasam (sau va trimitem prin curier) un SET DEMO la unitatea dvs (suntem ferm convinsi ca odata prezentate materialele noastre, vor convinge pe toata lumea). Aceasta Oferta Foto de Craciun pentru gradinite si scoli este Valabila pentru unitatile din Toata Tara, NU numai in Bucuresti si Ilfov.

Acum se ridica intrebarea cum procedam (in contextul pandemiei – daca mai revine, a distantei si nu numai…)?  Foarte simplu.

Dvs va fotografiati copiii (de la brau in sus), ne trimiteti pozele pe mail, pe office@fabricutadeamintiri.ro (cu ajutorul unor servicii de transfer , cum ar fi www.wetransfer.com sau www.transfernow.net sau orice alt serviciu de transfer), noi ne apucam sa facem materialele si vi le trimitem prin curier.

Plata se face ramburs la curier. Costul de transport al curierului il suportam noi doar pentru comenzi mai mari de 1500 lei.

Pentru Bucuresti si Ilfov, in vederea acestor fotografii de craciun in gradinite si scoli, putem face deplasarile atat pentru sedintele foto (acolo unde se poate si se permite) cat si pentru livrare fara costuri suplimentare.

Tel si whatssapp: 0724.26.43.23 – Ionescu Silviu.

Garantam calitatea produselor noastre in ceea ce priveste  oferta foto de Craciun gradinite si scoli , prin eliberarea de facturi pentru produsele date si prin realizarea celor mai frumoase fotografii de craciun in gradinite si scoli.

 

Venim si cu o a doua oferta foto de Craciun  gradinite si scoli (ceva mai ieftina):

Pachet foto de Craciun - glob personalizat de Craciun

Pachet foto de Craciun – glob personalizat de Craciun

Pretul acestei  oferte foto (Oferta 2) de Craciun (pachet foto de craciun) gradinite si scoli este la  pretul  de 49 lei – Oferta 2 !!!

La aceasta oferta 2 cu glob personalizat de craciun (pachet foto de craciun) acceptam si comenzi individuale dar la pretul de 88 lei/glob (transportul curierului este gratuit).Cum procerdam???…ne trimiteti fotografia, numele dvs si adresa pe whatssapp si noi va trimitem globul prin curier.

Un singur lucru va pot spune despre acest glob personalizat de Craciun: este minunat si foarte mare ! Frumusetea lui nu v-o pot descrie in cuvinte , de aceea ce pot sa fac este sa va trimit un glob ca si demo sa-l vedeti (sau un material video cu el). Este acelasi glob care deschide oferta 1.

In acest an, venim si cu cel de-al treilea pachet catre dvs, denumita Oferta 3. Datorita faptului ca un pachet contine 10 produse, am denumit generic oferta :”10 produse pentru copilul tau de nota 10″ !

Oferta foto (poze) de Craciun 2023

Oferta foto (poze) de Craciun 2023

Pretul acestui pachet foto de craciun (oferta 3) este de doar 77 lei.

Nu uitati ca pentru aceste oferte foto de craciun 2023 lucram doar cu un minim de 25-30 copii. Va rugam sa nu ne sunati pentru comenzi individuale.

Acceptam comenzi individuale doar la oferta 2 cu glob personalizat de craciun (pachet foto de craciun) dar la pretul de 88 lei/glob (transportul curierului fiind gratuit).Cum procerdam???…ne trimiteti fotografia, numele dvs si adresa de livrare pe whatssapp la 0724264323 si noi va trimitem globul prin curier.

Toate ofertele de mai sus sunt in limita stocului si timpului disponibil.Va multumim de intelegere.

Sa aveti un Craciun de poveste si an minumat !!!

Ionescu Silviu.

Leave a Reply