Oferta Foto de Craciun – Fotografii Craciun gradinite si scoli

 

Fotografii Craciun gradinite si scoli.

Oferta foto de Craciun gradinite si scoli pentru anul 2022 este compusa din 3 pachete, urmand ca dvs sa va alegeti pachetul dorit. Datorita faptului ca fiecare pachet contine 10 produse, am denumit generic oferta :”10 produse pentru copilul tau de nota 10″ !

Lucram doar cu un minim de 25-30 copii.Nu ne sunati pentru comenzi individuale.

Pachetul 3 este cel mai complet si cuprinde:

Oferta foto (poze) de Craciun - Fotografii Craciun scoli si gradinite

Oferta foto (poze) de Craciun – Fotografii Craciun scoli si gradinite

 

 

 

Oferta foto de Craciun gradinite si scoli pentru anul 2022 la un super pret de doar 67 lei – Oferta 3 !!!

Ca si in anii anteriori, si pentru craciunul anului 2022 va propunem un pachetul este foarte bogat si interesant de fotografii craciun gradinite si scoli, toate produsele fiind personalizate cu chipul copilului dvs.

In pretul acestor pachete de fotografii craciun gradinite si scoli nu este cuprins nici un fel de comision !!!

Pentru a afla mai multe despre aceasta oferta foto de craciun 2022, va rugam sa ne contactati telefonic sau pe whatssapp la numarul  0724.264.323

Ne adresam cu acest pachet unitatilor de invatamant gen crese, gradinite (oferta fotografii grupa mica, oferta fotografii grupa mijlocie, oferta fotografii grupa mare)  , scoli (oferta fotografii clasa 0, oferta fotografii clasa 1, oferta fotografii clasa 2, etc…), after school-uri etc… , care ofera posibilitatea unui numar mai mare de pachete efectuate in aceasi unitate, dar suntem deschisi si la alte idei si (de ce nu???) la alte colaborari.Va asteptam cu drag !

In ideea in care sa puteti convinge parintii sa achizitioneze acest pachet, putem veni sa lasam (sau va trimitem prin curier) un SET DEMO la unitatea dvs (suntem ferm convinsi ca odata prezentate materialele noastre, vor convinge pe toata lumea). Aceasta Oferta Foto de Craciun pentru gradinite si scoli este Valabila pentru unitatile din Toata Tara, NU numai in Bucuresti si Ilfov.

Acum se ridica intrebarea cum procedam (in contextul pandemiei – daca mai revine, a distantei si nu numai…)?  Foarte simplu.

Dvs va fotografiati copiii (de la brau in sus), ne trimiteti pozele pe mail, pe office@fabricutadeamintiri.ro (cu ajutorul unor servicii de transfer , cum ar fi www.wetransfer.com sau www.transfernow.net sau orice alt serviciu de transfer), noi ne apucam sa facem materialele si vi le trimitem prin curier.

Plata se face ramburs la curier. Costul de transport al curierului il suportam noi doar pentru comenzi mai mari de 1500 lei.

Pentru Bucuresti si Ilfov, in vederea acestor fotografii de craciun in gradinite si scoli, putem face deplasarile atat pentru sedintele foto (acolo unde se poate si se permite) cat si pentru livrare fara costuri suplimentare.

De asemenea, daca in plus de continutul pachetului se mai doresc anumite produse (poate unul sau doua globuri, sau brelociri sau orice altceva), putem satisface aceste doleante dupa urmatoarea lista de preturi :

  • o cana cu maner inima – 30 lei
  • un glob personalizat – 20 lei
  • setul de 3 magneti – 20 lei
  • calendarul a3 – 20 lei

Tel si whatssapp: 0724.26.43.23 – Ionescu Silviu.

Garantam calitatea produselor noastre in ceea ce priveste  oferta foto de Craciun gradinite si scoli , prin eliberarea de facturi pentru produsele date si prin realizarea celor mai frumoase fotografii de craciun in gradinite si scoli.

Venim si cu o a doua oferta foto de Craciun  gradinite si scoli (ceva mai ieftina):

Pachet foto craciun scoli si gradinite

Pachet foto craciun scoli si gradinite

 

 

Pretul acestei  oferte foto (Oferta 1) de Craciun gradinite si scoli este la  pretul  de 49,9 lei – Oferta 1 !!!

 

Venim si cu cel de-al treilea pachet catre dvs, care este Oferta 2 la pretul de 59,9 lei  :

Oferta foto craciun scoli si gradinite

Oferta foto craciun scoli si gradinite

Leave a Reply