Ofertele Noastre

Servicii foto-video evenimente

foto nunta

Fabricuta de Amintiri este formata de o echipa tanara dar profesionisti in domeniul imaginii.  Sa fii un bun fotograf de nunta sau un bun cameraman si sa  oferi amintiri de neuitat nu inseamna doar sa faci fotografii de nunta, ci mult mai mult decat atat. Sa stii in fiecare moment ce se intampla si ce se va intampla in clipele urmatoare.

Imaginile de la nunta ta te ajuta sa retraiesti magia acelor clipe, fotografia si filmarea reprezinta o investitie in fericire, de aceea fotograful si cameramanul ales trebuie sa fie unul de incredere. Tratam cu seriozitate si dedicatie maxima fiecare eveniment in parte. Oriceserviciu foto sau video nu implica doar prezenta fizica la eveniment ci si o mare responsabilitate pe care echipa Fabricuta de Amintiri si-o asuma.

Oferta de servicii FOTO si VIDEO pentru nunti o puteti gasi AICI sau ne puteti contacta la telefoanele 0724.26.43.23  sau 0767.82.13.10

 

fantana

Va propunem nunta de ciocolata –  pentru un efect de senzatie asupra invitatilor dvs. Aveti posibilitatea de a surprinde lumea cu o fantana de cioco (ciocolata) la un pret accesibil tuturor.  Folosim numai ciocolata belgiana, iar efectul asupra pofticiosilor de ciocolata este garantat.

Fantana de ciocolata va garanteaza succesul petrecerii indiferent de ocazie. Specialitatile de ciocolata sunt alese cu atentie iar cascada de fructe si fantana de ciocolata va impresiona si va atrage atentia pentru o atmosfera deosebita.
Oferta de inchiriere FANTANA DE CIOCOLATA pentru evenimente o puteti gasi AICI sau ne puteti contacta la telefoanele 0724.26.43.23  sau 0767.82.13.10

 
robeSuntem printre primele firme din tara care se ocupa cu organizarea de festivitati absolvire si inchirieri robe de absolvire. Echipa Fabricuta de Amintiri stie foarte bine ce aveti de facut in cadrul unei festivitati de absolvire: consultanta in alegerea pachetelor, transportul garderobei si accesoriilor, servicii foto-video, etc. Accesoriile oferite de noi ( diplome onorifice, medalii, cupe, plachete, esarfe personalizate) sunt actualizate in fiecare an. Pentru festivitate de absolvire perfecta – fie ca este vorba de absolvirea liceului, a facultatii sau chiar a gradinitei echipa de profesionistiFabricuta de Amintiri va sta la dispozitie cu cele mai atractive pachete si cele mai diversificate modele de robe de absolvire.

Pachetele de INCHIRIERI ROBE le puteti gasi AICI sau ne puteti contacta la telefoanele0724.26.43.23  sau 0767.82.13.10

 

craciun

Craciunul inseamna voie buna, timp petrecut alaturi de cei dragi, relaxare, bucuria desfacerii cadourilor si gustul dulce al bomboanelor din brad! Mosul nu vine de 3 ori pe an, vine o singura data, asa ca ar trebui sa te pregatesti pentru el! Echipa Fabricuta de Amintiri iti pune la dispozitie cel mai autentic Mos Craciun – bland, darnic, cu barba lunga si intelegator cu cei mici. Anul acesta Mos Craciun vine si la tine!!!!

Oferta de inchiriere MOS CRACIUN o puteti gasi AICI sau ne puteti contacta la telefoanele0724.26.43.23  sau 0767.82.13.10

Leave a Reply