Preturi si Pachete Nunti

Suntem la Unirii.

Pentru reusita evenimentului dvs, va recomandam si CABINA FOTO NUNTA .

Cabina Foto / Photo Booth

Cabina Foto / Photo Booth

Fotografii pe suport magnetic – nelimitate.

Pt detalii va rugam sa ne contactati:

0724.26.43.23  sau  0767.82.13.10

 

 

*Suntem o echipa foarte mobila,dinamica si tanara ce ofera servicii foto si video la nunti, botezuri, locuri de joaca pt copii si tot felul de alte evenimente (receptii, aniversari,majorate, baluri, videoclipuri, sedinte foto studio, serbari etc…).Pentru ca stim ca doar prin voi crestem,suntem foarte deschisi la idei noi si la solicitarile clientilor nostri.

* Nu facem doar foto nunta  sau poze nunta (cum le place unora sa spuna ), ci oferim servicii complete foto video nunta / nunti .

* Facem de multi ani poze la nunti, iar portofoliul  nostru de clienti ne face sa credem ca suntem talentati in fotografii nunta. Pe langa serviciile foto de nunta mai va facem si filmarea nuntii voastre.

* Oferim cabina foto / photo booth , fotografii marturii, magneti marturii, servicii filmare nunta Full HD,filmare 4K,drone, fantana de ciocolata , candy bar si multe altele. Daca sunteti in cautare unor pachete si preturi nunta , va invitam sa urmariti ofertele noastre.

Cu stima ,     Fotograf  Ionescu Silviu 

0724.26.43.23 / 0767.82.13.10

 

 

Pachet MAXIM – pret  5500 lei

 

 

 

 • Acest pachet se afla in promotie pana la sfarsitul anului 2021. Pentru orice contract semnat in aceasta perioada , GRATUIT veti primi si al treilea ALBUM FOTO-CARTE, un superb album ce-l puteti oferi cadou Nasilor sau Parintilor, formatul albumului fiind 25×25 inchis (25×50 deschis) !!! Avem si Cabina Foto  Nunta :) / Photo Booth…fotografii pe suport magnetic (nelimitate) la preturi mici,mici,mici…Pentru detalii,termeni si conditii va rugam sa ne contactati !!!

  Cabina Foto / Photo Booth

  Cabina Foto / Photo Booth/Cabina Foto Nunti / Photo Booth Nunti / Cabina Foto Popesti Leordeni/Cabina foto Nunta

  Pachetul Maxim Foto-Video cuprinde:

  • Fotografierea evenimentului dvs se va face cu un aparat foto dslr de ultima generatie.
  • Fotografierea cununiei civile, religioase si a petrecerii de la restaurant pana la terminarea evenimentului dvs…Fotograful si cameramanul vor  fi cu dvs. inca din primele clipe ale nuntii, de la pregatirea miresei (coafoat si machiaj) si a mirelui (imbracatul si barbieritul acestuia, daca este cazul…), pana la aruncatul buchetului miresei si ultimile traditii ale fericitului eveniment.
  • Fotografii nelimitate pe durata toata evenimentului. Toatefotografiile digitalevor fi editate si transpuse pe suport dvd.
  • DVD-ul si coperta vor fi personalizate, iar pe dvd vom regasi toate pozele nuntii dumneavoastra.
  • Vom face o Sedinta Fotospeciala cu mirii intr-un parc sau in orice alta locatie aleasa de dvs., unde vom incerca sa creem amintiri de…neuitat (doar suntem fabricuta de amintiri : ), marca inregistrata ! )
  • ALBUMUL MIRILOR – un album foto-carte deosebit, format 30×30 (30×60 deschis), care este un exceptional rezumat in fotografii al nuntii dvs., un album care va ramane cu siguranta “cireasa de pe tortul bibliotecii dumneavoastra” si care va spune mereu povestea nuntii voastre…
  • Un al doilea album foto-carte, mai mititel (de poseta :) ), pentru miresele noastre.
  • Un cadou special din partea firmei noastre si anume un tablou canvas cu mirii, format special – ideal de pus in dormitorul vostru matrimonial.
  • Prezenta fotografului si a cameramanului la toate traditiile evenimentului – daca este cazul.
  • 100 de fotografii marimea 13×18 printate pe hartie .
  • Slideshow cu cele mai bune 100 fotografii făcute în timpul nunţii, cu fond sonor.
  • Alte cadouri surpriza din partea noastra !!!

!! !!! De asemenea, daca se doresc, putem oferii asa zisele Fotografii-Marturii Nunta sau Magneti Marturii Nunta, fotografii sau magneti care se dau in timpul nuntii dvs. (poze de nunta pe loc)Pret: 11 ron/buc, marimea 10×15 la fotografii si 9×6 la magneti (pretul include si plicul).Daca doriti magneti marturii nunta facuti in pre-ambulul nuntii, pretul este de numai 6,5 lei/ buc. Inca din anul 2017, oferim si Cabina Foto Nunta la preturi promotionale pentru clientii nostri. Daca optati pentru Cabina Foto / Photo Booth  va putem oferi fotografii simple sau fotografii pe suport magnetic, toate acestea fiind nelimitate ca si numar.Toate aceste fotografii le veti primi si pe mail. Modelele foto pot fi cu diverse rame si teme. Pentru detalii,preturi si template va stam la dispozitie si pe whats app la nr tel  0724.26.43.23.

 • Filmarea este Full-HD si se face cu o camera profesionala. Se filmeaza tot: pregatirea miresei, traditiile, sedinta foto,cununia civile, cununia religioasa si petrecerea (restaurantul) pana dupa momentul tortului si a traditiilor miresei (voalul miresei, aruncatul buchetului,jarteaua…).Filmul final (editat) va avea peste 4 ore de montaj.
 • Videoclip cu momentele importante ale nuntii, sau altfel spus …. BEST MOMENTS.
 • Prelucrarea filmului, montajul, efectele, titrarea, coloana sonora.
 • Prezenta cameramanului la traditii si la toate pregatirile nuntii (inclusiv a mirelui si a miresei),la sedinta foto, etc…
 • Stick-ul continand filmarea evenimentului dumneavoastra se va livra intr-o cutiuta speciala.
 • Filmarea evenimentului dvs se face cu camere video profesionale.

Pretul pachetului MAXIM este de numai  5500 lei.

In plus, daca doriti si cabina foto pentru evenimentul dvs, beneficiati de preturi preferentiale la acest tip de serviciu.

 

TARIFE CABINA FOTO NUNTA

Pachet 1

Pachet 2

Pachet 3

ORE 3 h 4 h Tot evenimentul
Numar fotografii Fotografii nelimitate Fotografii nelimitate Fotografii nelimitate

Cabina foto Clasica

1090 lei

1290 lei 

1490 lei

Asiguram toata recuzita Propsuri, masti, ochelari Distractie garantata.

Cabina foto Olinda

1290 lei

1490 lei

1990 lei

 

 • PENTRU NUNTILE DE DUMINICA SI VINERI,PENTRU SERVICIILE FOTO-VIDEO SE APLICA O REDUCERE DE 20% ,IAR LA CABINELE FOTO SE FACE O REDUCERE DE 100 LEI,pentru pachetele P2 si P3. 
 • La semnarea contractului se percepe un avans de 300 ron (indiferent de pachetul ales), restul platii se face la predarea materialelor.Daca cununia civila nu este in ziua evenimentului si este in alta sambata sau duminica, nu garantam prezenta echipei noastre la casatoria civila a mirilor (pentru ca suntem la alte evenimente).Termenul de executie si livrare al materialelor este de 60 de zile de la data evenimentului (dar sigur, ne straduim sa vi le dam mai repede :))Daca in ziua nuntii faceti si botezul copilasului dvs., pretul pachetului MAXIM devine 5900 lei.Fotograf nunta Ionescu Silviu !!!Cu mare drag va anuntam ca am deschis si un studio foto, un loc unde puteti face sedinte foto de logodna,sedinte foto de nunta, sedinte foto de familie, sedinte foto cu copii, sedinte foto cu burtica (pentru atunci cand sunteti insarcinata :)) si multe alte tipuri de sedinte foto de studio.Fotograf  Ionescu Silviu !!!

 

Pachet MAXIM FULL HD & CABINA FOTO  & DRONA

Pret  PROMOTIONAL  – 7500 lei

 

Acest pachet se afla in promotie pana la sfarsitul anului 2021.

 

In plus fata de pachetul maxim (mai sus mentionat) veti primi o cabina foto pe toata perioada evenimentului cu fotografii nelimitate si drona (cu care incercam sa surprindem anumite momente ale nuntii de la INALTIME 🙂 ).

Cabina foto va veni insotita de  un operator, va fi gata de functionare inca de la primirea invitatilor si se va strange dupa momentul tortului cand lumea deja incepe sa plece acasa. Pe spatele fiecarei fotografii vom pune o banda magnetica care va permite lipirea fotografiei de frigider.

CABINA FOTO este noua …. cireasa de pe tort a oricarei nunti.Va garantam distractia si amuzamentul petrecerii prin prezenta acestei cabine foto.Pe langa garantia calitatii fotografiilor facute de cabinele noastre (folosim aparate foto profesionale cu obiective fixe … cunoscatorii stiu despre ce vorbesc, folosim imprimante DNP – adica poza nu se decoloreaza in timp, …etc…) venim si cu recuzita necesara bunei dispozitii – propsuri, ochelari haiosi, masti de printi si printese sau de banditi si pirati, etc…Vom face totul ca invitatii vostri sa se simta niste staruri !!!

 

Va oferim fotografii nelimitate indiferent de numarul de participanti la nunta, fotografii ce se printeaza pe loc.Daca doriti, pe spatele fotografiilor putem atasa o banda magnetica astfel incat fotografiile sa devina….magnetice.In acest fel, puteti inlocui asa zisele marturii cu pozele reiesite din photo booth.

Prezenta cabinei foto cat si a operatorului pentru aceasta ( prezenta absolut necesara pentru buna functionare a cabinei) o garantam pana la sfarsitul evenimentului (adica dupa tort si traditiile ulterioare tortului).

Premergator evenimentului, vom stabili impreuna cu mirii forma grafica a fotografiilor ( chenarul, numele mirilor, data evenimentului, etc…).

In functie de disponibilitatea cabinelor foto, vom oferi la acest tip de pachet celeba CABINA FOTO OGLINDA MAGICA, cunoscuta si sub numele de PHOTO BOOTH MAGIC MIRROR.

 

 

Pretul pachetului  MAXIM Full HD & CABINA FOTO  este de numai  7500 lei.

 

La semnarea contractului se percepe un avans de 300 ron (indiferent de pachetul ales), restul platii se face la predarea materialelor.

Daca cununia civila nu este in ziua evenimentului si este in alta sambata sau duminica, nu garantam prezenta echipei noastre la casatoria civila a mirilor (pentru ca suntem la alte evenimente).

Termenul de executie si livrare al materialelor este de 60 de zile de la data evenimentului (dar sigur, ne straduim sa vi le dam mai repede :))

Daca in ziua nuntii faceti si botezul copilasului dvs., pretul pachetului MAXIM & CABINA FOTO devine 7900 lei.

Fotograf nunta Ionescu Silviu !!!

PENTRU NUNTILE DE DUMINICA SI VINERI,PENTRU SERVICIILE FOTO-VIDEO SE APLICA O REDUCERE DE 20% ,IAR LA CABINELE FOTO SE FACE O REDUCERE DE 100 LEI,doar pentru pachetele P2 si P3.  

Cu mare drag va anuntam ca am deschis si un studio foto, un loc unde puteti face sedinte foto de logodna,sedinte foto de nunta, sedinte foto de familie, sedinte foto cu copii, sedinte foto cu burtica (pentru atunci cand sunteti insarcinata :)) si multe alte tipuri de sedinte foto de studio.

De asemenea, pentru reusita evenimentului dvs va recomandam si Cabina Foto Nunta/Photo Booth cu fotografii pe suport magnetic nelimitate.

Fotograf  Ionescu Silviu !!!

Leave a Reply