Oferta Foto de Craciun

Oferta foto de Craciun gradinite si scoli pentru anul 2021 este urmatoarea:

Oferta foto de Craciun gradinite si scoli pentru anul 2021 la un super pret de doar 53 lei !!!

Pachetul este foarte bogat si atractiv, toate produsele fiind personalizate cu chipul copilului dvs.

In pret nu este cuprins nici un comision !!!

Pentru a afla mai multe despre aceasta oferta foto de craciun 2021, va rugam sa ne contactati telefonic sau pe whatssapp la numarul  0724.264.323

Ne adresam cu acest pachet unitatilor de invatamant gen crese, gradinite (oferta fotografii grupa mica, oferta fotografii grupa mijlocie, oferta fotografii grupa mare)  , scoli (oferta fotografii clasa 0, oferta fotografii clasa 1, oferta fotografii clasa 2, etc…), after school-uri etc… , care ofera posibilitatea unui numar mai mare de pachete efectuate in aceasi unitate, dar suntem deschisi si la alte idei si (de ce nu???) la alte colaborari.Va asteptam cu drag !

In ideea in care sa puteti convinge parintii sa achizitioneze acest pachet, putem veni sa lasam (sau va trimitem prin curier) un SET DEMO la unitatea dvs (suntem ferm convinsi ca odata prezentate materialele noastre, vor convinge pe toata lumea). Aceasta Oferta Foto de Craciun pentru gradinite si scoli este Valabila pentru unitatile din Toata Tara, NU numai in Bucuresti si Ilfov.

Acum se ridica intrebarea cum procedam (in contextul pandemiei si nu numai…)?  Foarte simplu.

Dvs va fotografiati copiii (de la brau in sus), ne trimiteti pozele pe mail, pe office@fabricutadeamintiri.ro (cu ajutorul unor servicii de transfer , cum ar fi www.wetransfer.com sau www.transfernow.net sau orice alt serviciu de transfer), noi ne apucam sa facem materialele si vi le trimitem prin curier.

Plata se face ramburs la curier. Costul de transport al curierului il suportam noi doar pentru comenzi mai mari de 1500 lei.

Pentru Bucuresti si Ilfov, putem face deplasarile atat pentru sedintele foto (acolo unde se poate si se permite) cat si pentru livrare fara costuri suplimentare.

De asemenea, daca in plus de continutul pachetului se mai doresc anumite produse (poate unul sau doua globuri, sau brelociri sau orice altceva), putem satisface aceste doleante dupa urmatoarea lista de preturi :

  • un glob personalizat – 20 lei
  • setul de 3 magneti – 20 lei
  • setul de 2 brelocuri – 20 lei
  • calendarul a3 – 20 lei

Tel si whatssapp: 0724.26.43.23 – Ionescu Silviu.

Garantam calitatea produselor noastre in ceea ce priveste  oferta noastra foto de Craciun gradinite si scoli , prin eliberarea de facturi pentru produsele date.

Venim si cu o a doua oferta foto de Craciun  gradinite si scoli (ceva mai ieftina):

 

Oferta foto de Craciun la gradinite si scoli - oferta foto ieftina

Oferta foto de Craciun la gradinite si scoli

 

Pretul celei de a doua oferte foto de Craciun gradinite si scoli este la  pretul  de 39,9 lei !!!

Leave a Reply